Hoppa till huvudinnehållet!

Arbetsmiljö

En bra arbetsmiljö är viktig för att man ska kunna prestera bra och vara effektiv på jobbet. Det är viktigt att temperatur, ljud och ljus är optimerade utefter lokal och antal personer. Vi på Svante Lundbäck har flera års erfarenhet av personliga lösningar när det gäller ventilation och luftdistribution. Behovet och vilket system som passar bäst varierar stort mellan olika lokaler och beroende på exempelvis takhöjd och storlek, men vi har stor erfarenhet av att ta fram en ventilationslösning som passar just dina behov och din lokal och byggnad.

Skapa en bra, fysisk arbetsmiljö

Funderar du på hur man kan skapa en bra arbetsmiljö? Kontakta oss för vägledning och råd när det gäller den fysiska arbetsmiljön. Vi löser era problem personligen och levererar våra snygga och funktionella textilkanaler utefter dina behov. Alla är värda bra och frisk luft. Med hjälp av våra ventilationslösningar kan ni skapa en bra arbetsmiljö så att personalen jobbar bättre, blir mer sällan sjuka och trivs på jobbet! Vi skapar bra inomhusklimat med ventilationskanaler som samtidigt ser snygga ut och passar in i din lokal. Se våra referenser för att få en förståelse för hur vi anpassar ventilationslösningarna utefter dina lokaler.

Alla är värda en bra arbetsplats

Arbetsplatsen är en plats där de flesta spenderar mycket tid. Här andas man, lever och gör sitt jobb utifrån de förutsättningar som finns. Alla är värda ett bra inomhusklimat med frisk luft, rätt temperatur och luftfuktighet. Med bra förutsättningar presterar man bättre och håller sig friskare. Vi rekommenderar er att investera i våra textilkanalslösningar för en bättre arbetsmiljö för dina anställda och se dem prestera bättre.

arbetsmiljö