Hoppa till huvudinnehållet!

Systemtyper

Översikt

Vårt produktutbudet omfattar tre olika huvudsystem. Vi hjälper dig att välja rätt systemtyp utifrån klimatkrav och lokaltyp.

  • Dysdon: underhållsfria kanaler där all luft tillförs via dysor i varierande storlek
  • Omblandande system: Täta material med all lufttillförsel via dysor eller perforering
  • Lågimpulssystem: Genomsläppliga material där luften tillförs med låg hastighet över hela ytan
  • Hybrida system: Kombinerar genomsläppliga material med dysor eller perforering

Dessa tre olika ventilationssystem fungerar lite olika beroende på lokal och vilket behov som finns i den lokal där ni behöver bättre luft. Det är olika slags lufttillförsel med våra olika systemtyper. För att skaffa bra lufttillförsel och därmed bättre inneklimat är en investering. Vi hjälper dig gärna att välja den bästa ventilationslösningen, eftersom olika lokaler behöver olika lösningar.

Bättre lufttillförsel

Alla är värda bättre lufttillförsel och ett bättre inneklimat. Våra olika lösningar hjälper de som vistas i lokalerna att andas bättre luft vilket ofta resulterar i bättre prestation och även bättre hälsa om man ser långsiktigt.

Behöver du hjälp med att välja den mest passande systemtypen för dina behov, utifrån lokalens storlek, form och ventilationssystem idag? Vill du skapa en bättre arbetsmiljö? Vi finns här med goda råd och tips på bästa lösningen. Bra luft är något vi värnar om!