Hoppa till huvudinnehållet!

Våra textildon

Textildon

Vi har allt sedan starten haft ett nära samarbete med vår danska leverantör KE Fibertec, ett världsledande företag inom tillverkning och utveckling av TBV – textilbaserad ventilation. Produktutbudet omfattar fyra olika huvudsystem:

  • Dysdon: underhållsfria kanaler där all luft tillförs via dysor i varierande storlek
  • Omblandande system: Underhållsfria textildon i tätt material med all lufttillförsel via dysor eller perforering
  • Lågimpulssystem: Genomsläppliga material där luften tillförs med låg hastighet genom hela kanalens yta
  • Hybrida system: Kombinerar genomsläppliga material med dysor eller perforering

Dessa tre olika systemtyper ger tre olika lösningar beroende på behovet som finns, samt beroende på lokalen. Vi vet vad som är bäst för just din lokal och vad ni behöver för att få ett bättre inomhusklimat. Vi hjälper dig i valet av textildon och ventilationslösning om du behöver tips.

Montage av textildon

Vi är väl medvetna om hur mycket tid och energi som går förlorad när montagedetaljer och dokumentation inte är genomtänkta eller anpassade till verkligheten. Vår filosofi är därför att jobba hårt med detaljer i installationsfasen (ursäkta oss om vi ställer för många frågor…) allt för att erbjuda rätt montagelösning och se till att montaget kan genomföras effektivt och med ett snyggt slutresultat. Våra textildon monteras i skena eller wire inkluderande en rad olika uppfästningsalternativ. Vi hjälper dig gärna till bästa val för aktuellt projekt.

Våga satsa på färg och form!

Vi är övertygade om att färg och form positivt bidrar till hur vi i slutändan upplever inneklimatet. Våra tilluftsdon i textil tillverkas som standard i runt-, halvrunt eller kvartsrunt utförande, och materialen finns lagerförda i flera olika kulörer. Dessutom finns möjlighet att specialinfärga textildonen i valfri NCS-kulör. Våga satsa på färg och form – möjligheten finns!