Hoppa till huvudinnehållet!

Skapa en bra första känsla – innertaket spelar roll!

Kategori: Nyheter

När man kommer in ett rum för första gången skapar man sig en uppfattning ganska fort. Man tycker antingen att det känns mysigt och hemtrevligt, otrevligt och kallt eller stilrent och fräsch. Oavsett är det viktigt att skapa en första, bra känsla. Det kan vara avgörande för en viktig affär, för att elever ska prestera bättre eller för att kunder ska trivas och spendera mer tid i en butik.

Vi hjälpte en skola att skapa en fräschare och snyggare känsla i matsalen. Genom att byta ut de gamla, stora ventilationsdonen i plåt till snygga integrerade textilkanaler i innertaket blev det ett större lyft än de hade kunnat ana. De bytte även belysning i samma veva och det gav en stor förändring i form av en ljusare och trevligare känsla i hela rummet. Dessutom förbättrades luften inomhus med våra textildon – de är inte bara snygga, de påverkar luftfördelning och kvaliteten på luften också.

Fler fördelar med våra textildon

Innertakens utseende är sällan det första man tänker på att man ska göra förändring. Man borde ägna mer tankar åt det, eftersom det påverkar mer än man tror. Våra textilkanaler och textilpaneler finns i flera olika former och färger. Storleken kan du också anpassa för att det ska bli estetiskt optimalt.
Förutom flera valmöjligheter på utseende och bättre inneklimat, så är det en stor ekonomisk fördel att installera våra textilkanaler. Kontakta oss för konsultation, vi tar fram den bästa lösningen utifrån dina behov och snart har du ett nytt, snyggt tak som förändrar känslan av hela rummet. Du kommer snart märka att bytet bara hade fördelar!

”innertak”