Hoppa till huvudinnehållet!
Vi arbetar med god ventilation och bra luft i padelhallar - Svante Lundbäck

Ventilation i padelhall

Kategori: Evenemangshallar, multihallar, utställningslokaler

Textila ventilationskanaler för frisk luft i padelhallen

Svante Lundbäck AB är specialiserade på ventilation – men inte vilken ventilation som helst utan textila dyskanaler, som effektivt fördelar frisk luft över stora ytor såsom bland annat i padelhallar. Ett serviceinriktat företag som med stort engagemang levererar bra och ur alla aspekter hållbara ventilationslösningar till sina kunder.

Padel har på kort tid blivit något av en folksport och det byggs padelhallar som aldrig förr. Men för att du som besökare i padelhallen ska få en optimal upplevelse krävs optimal ventilation. Med en väl fungerande ventilation i padelhallen får du en tillfredställande totalupplevelse av din tid i hallen, och ägaren av denna får nöjda kunder som gärna kommer tillbaka. ”I takt med att padelhallar växer upp som svampar ur jorden så tror jag att en hall där man satsat på att få till en behaglig inomhusmiljö får konkurrensfördelar”, säger Jan Lundbäck, på Svante Lundbäck AB.

Installation av ventialtion i padelhall för bra luft - Svante Lundbäck

Smart teknik bakom jämn luftfördelning över stora ytor

Vid installation av ventilation i padelhallar tillämpas så kallad omblandande ventilation via textila dysdon placerade i taket. Dessa är försedda med hundratals munstycken, kallade dysor, som bidrar till att trycka
ner luften i golvet. I och med att dysorna förmår att kasta iväg luften långa sträckor kan textilkanalerna placeras så att de inte är i vägen för spelet. Det stora antalet dysor get en extremt bra luftfördelning i hela hallen.

Textilkanalerna klarar av att förse både oss som vistas i padelhallen och själva byggnaden med frisk luft samt möjliggör behagliga temperaturer i hallen året runt – de är dessutom en kostnadseffektiv väg till ett bra inomhusklimat.

Svante Lundbäck AB har över 25 års erfarenhet av planering, projektering och installation av
ventilationssystem med textilkanaler och har bidragit med lösningar för luftdistribution i många padelhallar och andra typer av sporthallar. ”Dessutom gillar vi idrott”, säger Jan Lundbäck med glimten i ögat.

 
Svante Lundbäck

info@svantelundback.se | 08 580 181 00 | Sturevägen 3, 177 56 Järfälla