Hoppa till huvudinnehållet!

Inomhusmiljö – den nya hälsodiskussionen?

Kategori: Nyheter

ineklimat
Hösten är här och vi lämnar en sommar bakom oss som slagit alla rekord i form av sol och värme. Hoppas den gav tid för reflektion, återhämtning och att alla planerade hemmafixarprojekt hanns med. Eller? Måla, laga, bygga nytt… Kanske upplevde du att allt sådant tog emot i sommarhettan, och du sköt det istället på framtiden i väntan på behagligare arbetsklimat? Inget konstigt med det i så fall. Samma sak gäller för klimatet ute som klimatet inne. Vår prestationsförmåga påverkas avsevärt av temperatur och kvalité på luften som vi andas.  Så om det är för varmt, för kallt eller om luften inte är frisk, så orkar vi inte lika mycket. Det vi orkar blir heller inte lika bra, om inte förutsättningarna för vårt inneklimat är bra.

Börja prata inneklimat!

Dagens hälsodiskussioner är oftast kopplade till kost, motion och vila, men för oss är det självklart att i sammanhanget också prata om luften vi andas och det inomhusklimat vi vistas i dagligen. I slutändan är inomhusluften en stor hälsofråga och därför något som alla företag borde ha högt upp på agendan. Påminn gärna din omgivning om luftens betydelse för en god hälsa – börja prata inomhusklimat med kollegor, vänner och bekanta och skapa medvetenhet. Det är viktigt och det gäller vår hälsa, både lång- och kortsiktigt!

Inomhusmiljö för ett behagligt arbetsklimat

Med våra textilkanaler och textildon kan vi tillföra stora mängder frisk luft utan obehag för människorna som vistas i rummet. Vi levererar runda-, halvrunda- och kvartsrunda textilkanaler och textildon till allt från små kontors- och konferensrum till stora hallar inom sport, utställningar och industri. Ett stort urval av färger ger obegränsade möjligheter att anpassa produkterna till just ditt projekt och den lokal det gäller.

Kika gärna in på våra referenser för idéer och inspiration och hör av dig om du har funderingar. Vi hjälper dig med frisk luft för bättre prestationer i ett hälsosammare inomhusklimat.